Verzenden & retourneren

Yugo Menswear verzend zijn pakketten met DHL of POSTNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag. Momenteel levert Yugo binnen Nederland, België, Duitsland. LET OP! Klanten die bestellen vanuit Belgie en Duitsland moeten bij de Check Out veld eerst hun adresgegevens invoeren en dan verschijnt er bij verzendmethode: EUROPE SHIPPING 

Verzendtermijn

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden en binnen 1-3 dagen op het door jou gekozen afleveradres te bezorgen.

Verzendkosten

Bij bezorging in Nederland wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor internationale bestellingen wordt € 8,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor briefpost internationaal bedraagt dit € 4,95. 

Verzendstatus

Bestellingen kunnen worden gevolgd met een track&trace code die je per e-mail zult ontvangen na verzending van je bestelling. Ook kun je de verzendstatus van je order bekijken door in te loggen op je account van Yugo Menswear . De status van je bestelling vind je onder ‘Mijn bestellingen'. Heb je vragen over je bestelling? Stuur ons dan een bericht via 'Mijn tickets'. We streven ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Retourneren (Nederland, Duitsland, België)

Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je de artikelen binnen 14 dagen retour sturen. 

De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. YUGO Menswear accepteert in geen geval terugzendingen onder rembours. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd op naar het volgende adres:

YUGO Menswear 
Adres: Dautzenbergstraat 26, 6411 LC Heerlen

LET OP!: Elke retourzending dient met een track en trace code te worden verstuurd zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Retourzendingen zonder track en trace code worden niet geaccepteerd.

Retourvoorwaarden
Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;

  • In onbeschadigde staat zijn, niet gedragen of gewassen zijn en voorzien van originele verpakking en kaartjes.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

 

LET OP!

Sale items mogen worden geretourneerd, maar voor deze items ontvang je een tegoed t.w.v. het aankoopbedrag! Dus geen geld retour! 

 

Retourverwerking

Stuur je een bestelling retour, dan ontvang je de betaling, exclusief verzendkosten en retourkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van ons terug. Zodra de staat van de teruggestuurde artikelen door ons is gecontroleerd wordt je hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. 

Ruilen

Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.

  • Geen producten gevonden
Gratis verzending boven € 75,-
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »